top of page
DSA08489-Verbeterd-NR.jpg

 

Mijn intuïtie is altijd een sterke leidraad geweest bij mijn keuzes en beslissingen. Lang was het iets ‘wat ik gewoon zo deed’ pas later kwam ik tot een besef dat dat lang niet voor iedereen geldt.

Ruim 20 jaar geleden ben ik begonnen met Reiki. Heb alle 3 de graden en door de jaren heen zijn daar diverse methodes en technieken bij gekomen. In 2008 ben ik begonnen met mijn praktijk en met de jaren ben ik steeds sensitiever en fijngevoeliger geworden. Hierdoor werk ik niet meer alleen; ik werk samen met een team van gidsen van de andere kant van de sluier, The Fellowship (mijn koosnaam voor ze). Zij helpen en ondersteunen me bij elke behandeling en staan me bij met raad en daad. Hierdoor kan ik precies datgene voor iemand doen wat er nodig is. Dit klinkt wellicht een beetje vreemd maar voor mij is het de normaalste zaak van de wereld. (en ik vertel je er graag meer over als je wilt)

Wat ik mijn klanten mee wil geven is -zelf-liefde, inzicht en bewustzijn, drie belangrijke aspecten van persoonlijke ontwikkeling en groei. Dat dit niet altijd zonder slag of stoot gaat kan niet anders maar dat hoeft ook niet. Als het altijd maar goed zou gaan kan er niets ontstaan. We ontdekken, leren en worden bewust op de momenten dat het minder goed gaat. Dat is het moment om aan de slag te gaan. Ik ondersteun je daar graag bij.

Ik sta voor wie ik ben en wat ik uitdraag. Dat maakt dat mensen zich snel op hun gemak voelen bij mij. Een belangrijke basis om vanuit te werken.

Meer over mij.

Mijn logo is geinspireerd op de lemniscaat. Het symbool voor geboorte-dood-wedergeboorte, de eeuwige flow. Een krachtig universeel symbool waar ik veel gebruik van maak bij mijn behandelingen.

bottom of page